De leerlingenraad van het Ignatius heeft zijn eigen website...

Welkom!

Welkom op de site van de leerlingenraad van het St. Ignatius gymnasium te Amsterdam. Wij zijn een enthousiaste groep leerlingen die samen denkt over de school. In de leerlingenraad zitten twee leerlingen per jaarlaag. Zo zorgen we ervoor dat elke jaarlaag gehoord blijft. De leerlingenraad heeft twee voorzitters, zo garanderen we ook het een democratische besluit van de leerlingenraad.

We vergaderen normaliter eens in de 3 weken met elkaar en eens in de 5 weken met de rector van de school; mevrouw Swenneker. Tijdens de vergadering van alleen de leden van de leerlingenraad bespreken we wat er nu in de school speelt en of er klachten zijn en zo ja, of we die bij de rector willen voorleggen.

Wij zijn een van de eerste leerlingenraden die een eigen website hebben. We gebruiken de site om zo goed mogelijk te weten te komen wat er onder de leerlingen speelt en wat meer onder de aandacht van de schoolleiding moet worden gebracht. Daarvoor gebruiken we onder andere ook polls. Hier kan elke leerling stemmen wat hij of zij vindt. Wij brengen vervolgens de resultaten naar de schoolleiding,  

Vragen of contact? Dat kan hier.

 

Groetjes van de leerlingenraad


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.